Biorezonans öncesi ne yapılmalı?
Biorezonans öncesi ne yapılmalı?
Biorezonans öncesi kahve içilir mi?, Seanstan önceki haftada günde 2-3 litre su içilmesi önerilir, içilen bol su sayesinde terapinin etkinliği artar ve toksin atılımı kolaylaşır. biorezonans ile sigara bırakma seansına gelen hastadan öncelikle son sigarasını içmesi istenir, küçük cam şişeye külünü ve izmaritini koyması istenir.
Biorezonans öncesi kahve içilir mi?
Biorezonans öncesi kahve içilir mi?,
Seanstan önceki haftada günde 2-3 litre su içilmesi önerilir, içilen bol su sayesinde terapinin etkinliği artar ve toksin atılımı kolaylaşır. biorezonans ile sigara bırakma seansına gelen hastadan öncelikle son sigarasını içmesi istenir, küçük cam şişeye külünü ve izmaritini koyması istenir.
Biorezonans seansından sonra ne yapılmalı?
Biorezonans seansından sonra ne yapılmalı?,
Seansa girmeden önce ve sonra kahve tüketilmemesine dikkat edilir. Biorezonans güvenilir bir tedavi olduğu için seanstan sonra günlük hayatınıza dönebilir, araba kullanabilir, çalışma hayatına dönebilirsiniz.
Biorezonans iştah kapatma nasıl yapılır?
Biorezonans iştah kapatma nasıl yapılır?,
Biorezonans seansı sonrası süreç
Vücudunuzdaki temizlenmeyi kolaylaştırmak adına günlük içtiğiniz su miktarından 1-1,5 lt. fazla su tüketmenizi ve ilk günlerde imkânınız var ise sıcak suyla keselenerek banyo yapmanızı ya da en azından bir kez hamama-saunaya gitmenizi tavsiye ediyoruz.
Biorezonans uyku yapar mı?
Biorezonans uyku yapar mı?,
Biorezonans ile Zayıflamak
Biorezonans ile yapılan işlemi sigara bırakmak için kullanılana benzer bir bağımlılık terapisinin, karbonhidratlar üzerinden uygulanması olarak da düşünülebilir. Biorezonans terapisi karbonhidrat grubu gıdalar üzerinden yapılarak iştahın azalması sağlanır.
Biorezonans etkisi ne zaman başlar?
Biorezonans etkisi ne zaman başlar?,
Biorezonans terapisi, stresi azaltarak ve rahatlama sağlayarak uyku kalitesini artırmada faydalı olabilir. Uykusuzluk çeken kişilerde, bu tedavi rahatlama ve derin uykuya geçişi destekler.
7 gün yöntemi nedir?
7 gün yöntemi nedir?,
-Biorezonans yönteminin etkisi seans sırasında başlar ve tam etkinin oluşması48 saati bulur.
Biorezonans ile zayıflayan var mı?
Biorezonans ile zayıflayan var mı?,
7 gün yöntemi, sigara bırakma sürecini 7 günlük belirli adımlarla yönlendiren bir bırakma stratejisidir. Sigarayı bırakılan ilk günün ardından, nikotin yoksunluğu semptomlarını azaltmak ve sağlıklı alışkanlıkları geliştirmek amacıyla farklı aktiviteler yapılır.
Biorezonans kaç seans olmalı?
Biorezonans kaç seans olmalı?,
Bedenimizde bulunan tüm doku, organ, hücrelerin kendiliğinden doğal olarak yaydığı bir frekans vardır ve her insanın frekansları kendine özgüdür. İnsan bedeninin frekanslarını ölçme ve algılamada özel olarak geliştirilmiş biorezonans cihazı kullanılır. Bu cihazla uygulanan tedavi ile fazla kilolardan kurtulmak mümkün.
Biorezonans panik atağa iyi gelir mi?
Biorezonans panik atağa iyi gelir mi?,
Biorezonans kilo verme terapileri haftada 1 kez, yaklaşık 1 saat süren seanslar ile gerçekleştirilir. Tedavinin süresi; tespit edilen uyumsuz frekans sayısına ve ek şikayetlerin varlığına göre değişir. Ortalama 5-10 seans arası sürebilen terapi süresi, hastanın durumuna bağlı olarak kısalabilir ya da uzayabilir.
Aşırı iştahı ne keser?
Aşırı iştahı ne keser?,
Depresyon, panik atak, obsesyonlar, demans, Alzheimer, MS hastalığı gibi bazı hastalıklarda biorezonansla yardımcı olunabilir.
Biorezonans baş ağrısı yapar mı?
Biorezonans baş ağrısı yapar mı?,
Yüksek protein içeren besinler, açlık hormonu seviyelerini düşürerek tokluk hissini artırır. Açlığın giderilmesi iştahın baskılanmasını sağlayabilir. Protein açısından zengin et, tavuk, balık, yumurta, süt, yoğurt, peynir ve kurubaklagiller gibi iştahı azaltan yiyecekler ile kilo kontrolü sağlayabilirsiniz.
Rezonans nedir kilo verdirir mi?
Rezonans nedir kilo verdirir mi?,
Ancak bireysel farklılıklar nedeniyle tedavi sürecinde bazı kişilerde geçici biorezonans yan etkileri görülebilir. Bu durumlar arasında hafif baş dönmesi, kısa süreli yorgunluk, tedavi edilen alanda geçici rahatsızlık hissi veya hafif baş ağrısı sayılabilir.